home verzuim poortwachtert interventies
logo
trainingen visie wiezijnwij contact
   
home    

Arbo verzuim en re-integratie

Daadkrachtig en persoonlijk bekeken!

 

ReturnCoach is een actieve en betrokken Arbo-dienstverlener gericht op praktische oplossingen. Uit ervaring weten we dat snel ingrijpen en goed communiceren leidt tot goede resultaten voor uw werknemers en uiteindelijk voor lagere kosten voor uw bedrijf.

Uw aanspreekpunt voor al uw arbo-zaken is een casemanager. Onze casemanagers hebben een HR-achtergrond met veel relevante ervaring. Zij begrijpen snel en goed wat er binnen uw organisatie speelt en kunnen u direct kwalitatief ondersteunen. Verzuim gaat voor 80% om gedrag en gedrag is beïnvloedbaar! Onze mensen weten hiermee om te gaan.

Wanneer er specialisten nodig zijn (bijvoorbeeld bij medische problematieken) dan schakelen zij een pro-actieve bedrijfsarts in. U betaalt alleen voor wat u afneemt. Alles volgens afspraak vooraf. De aansluiting is kosteloos.

De medewerkers binnen ReturnCoach zijn naast gezondheid, gericht op motivatie van uw personeel. Al met al kunnen wij werken aan een besparing van 30 tot 80% op Uw Arbo-kosten, en een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit ervan.

Returncoach is niet gelieerd aan verzekeraars en opereert als zodanig onafhankelijk. Recent is ReturnCoach o.a. door Nationale Nederlanden erkend als kwalitatief hoogstaande Arbodienstverlener.


back